keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kilpa-Aerobicareiden SM-kisaviiko

Moikka!

Aerobicareilla on jännittävä viikonloppu edessä, joten tämä on hyvä sauma kertoa vähän meidän kuulumisia tänne blogiin.

Alkuun lyhyt esittely meistä. Kilpailemme triona naisten sarjassa ja joukkueeseemme kuuluu Pauliina, Milla sekä Jenna-Maria. Trio on koottu vasta tälle kaudelle, joten on ollut uuden ohjelman ja yhdessätekemisen opettelua alkuvuodesta lähtien. Saimme Millan mukaan tiimiimme joka on alkujaan Tampereelta kotoisin, joka mahdollisti myös triona tekemisen. Jenna-Maria ja Milla kilpailevat myös yksilöinä naisten sarjassa.

Meidän kevätkausi alkoi maaliskuussa ja siitä tähän pisteeseen on kuljettu sekä ylä- että alamäkiä. On ollut muutama loukkaantuminen, joten treenimäärää yhdessä se on vähän rajoittanut, mutta onneksi ei ole estänyt kilpailuihin osallistumista. Nilkkatuen sekä jääpussien avulla olemme päässeet pitkälle ja lyhyessäkin ajassa saatu hiottua ohjelmaa hyvin.

Kilpailuja on tähän mennessä ollut kaksi, suoritukset sekä hyviä että vähän heikompia. Cup 1 käytiin Keravalla ja sijoituimme triona 2 ja yksilöinä M 4, J-M 7. Seuraavat kisat, Cup 2, olivat pidemmän matkan päässä Kajaanissa, jossa saimme kaikki parannettua sijoituksia. Trio 1, M 3, J-M 4. Joten tästä matka vain ylöspäin!

Viimeiset harjoitukset ovat pidetty ja hiomiset hiottu, ainoastaan omat kisavalmistelut viikonloppua varten jäljellä.
Perjantaina 2.5 käydään naisten yksilösarjan alkukarsinta josta 8 parasta pääsee jatkoon. Lauantaina 3.5 finaalit jossa myös triosarja on mukana. Tavoitteena meillä on tehdä puhtaat suoritukset, sen jälkeen katsotaan mihin se riittää.

Siispä peukkuja pystyyn, täältä tullaan!

 (Kajaanin aamuharjoituksesta, vas. Milla, J-M, Pauliina)

Vapputerveisin

Jenna-Maria, Pauliina, Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti