maanantai 21. huhtikuuta 2014

Portugalin leiri puolimatkassa!

Tervehdys!

Nyt on kaksi viikkoa harjoitusleiriä Portugalin Alfa marissa jo takana vielä kaksi jäljellä. Lauantaina muu ryhmämme lähti Suomeen ja vain minä ja Joensuun keihäskarpaasi Lassi Etelätalo jäimme vielä leiriä jatkamaan. Ihan kaksin ei kuitenkaan tarvitse leiriä jatkaa vaan heti Sunnuntaina saapui Suomen maajoukkueryhmä yli 20 hengen porukalla. Myös valmentaja Isäni saapui paikalle lauantaina.

Harjoituksellisesti leiri on sujunut tähän asti täysin suunnitelmien mukaisesti, mikä on minun tapauksessani äärimmäisen harvinaista. Ei siis loukkaantumisia, eikä muitakaan vaivoja, jotka olisivat aiheuttaneet muutoksia suunnitelmiin. Ominaisuustesteissä on jo tullut muutamia ennätyksiä mm. loikkapaikalla ja punttisalin puolella, mutta vasta leirin viimeinen viikko on tarkoitus pyhittää todellisille ominaisuus testeille. Tähän asti heittopaikalla tekeminen on pääosin ollut hyvää, mutta vielä liian ailahtelevaa. Suurin työmaa onkin vielä heittojen tasaisuuden löytämisen kanssa ja täysivauhtisiin heittoihin siirtymisessä. Mutta onhan tässä vielä reilusti yli kuukauden päivät kilpailukauden alkamiseen, eli ei syytä huoleen.

Nyt leirillä on menossa kevyempi jakso, jotta vielä loppuleiristä saadaan puristettua ukosta ulos tehollisesti kovimmat harjoitukset. Perjantaina olisi sitten tarkoitus rytkäistä keppiä ihan tosissaan, eli leirin kovin heittoharjoitus. Tärkeintä kuitenkin kävellä silloinkin vielä heittopaikalta omin jaloin pois!

Kelit ovat todella hellineet ryhmäämme ensimmäisen kahden viikon aikana. Lämpötila on päivittäin kohonnut 25 asteen tuntumaan, välillä jopa yli ja aurinkoa on saatu taivaan täydeltä. Eilen olikin oikeastaan ensimmäinen kunnon sadepäivä, mutta lepopäivänähän se ei haittaa mitään! Näistä lähtöasetelmista siis kohti tulevaa kahden viikon pätkää ja kilpailukauteen valmistautumista Suomessa.

T:Tuomas
ps. päivän huumorit tuoreimmalta kommuunivideoltamme. http://www.youtube.com/watch?v=O5YQAdmxFVQ&hd=1


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti