maanantai 5. toukokuuta 2014

Kevään kisakausi ohi

Heippahei!

Olemme taas kotiutuneet viikonlopun jäljiltä ja nyt seuraa muutaman viikon tauko itse lajin parista. 


Vietimme viikonlopun Valkeakoskella kilpa-aerobicin SM-kilpailuissa ja tunnelmat siellä olivat aika laidasta laitaan. Hetki mitä varten ollaan treenattu oli koittanut; kilpailukauden kohokohta ja tunnelma siellä oli melkein käsinkosketeltava! Jännitystä, paineita, hermostuneisuutta mutta myös sitä innostusta, onnistumista ja halua päästä lavalle näyttämään mitä juuri me osaamme.

Finaalipäivä oli lauantaina, jolloin kisa alkoi alusta ja kaikki finalistit lähtivät samalta viivalta. Sekä Milla että Jenna-Maria olivat selvittäneet tiensä finaaliin yksilöinä ja tekivät alkuun yksilösuoritukset enemmän ja vähemmän onnistuneesti. Milla sijoittui 4 ja Jenna-Maria 7.

Yksilöiden jälkeen ajatukset trioon, Pauliina valmiina!
Tämän jälkeen oli trion vuoro astua lavalle. Puvun vaihto ja Pauliina mukaan! Teimme parhaamme siinä hetkessä, yksi iso virhe, mutta muuten aika perusvarma suoritus ilman suurempia ongelmia.

Suorituksen jälkeen kuulimme pisteet, ja olimme niihin tyytyväisiä. Kilpailut jatkuivat ja viimeisten suorittajien jälkeen se oli varmaa, OLEMME SUOMENMESTAREITA !!
Palkintojen jako, ja muutama poseeraus kameran edessä, siitä oli meidän kauden lopetus tehty.


 
1. Turun Urheiluliitto 2. Nokian Voimisteluseura 3. Vantaan Voimisteluseura

ISO KIITOS valmentajallemme Jennille, seuralle, muille tukijoukoille ja kaikille huippukannustuksille mitä olemme saaneet! Hurjasti ONNEA myös muille Suomenmestareille!

Vielä ennen kesää meillä on voimistelu- ja liikuntajaoston kevätnäytös sekä yksi esiintyminen luvassa, tervetuloa katsomaan!

Terveisin

Jenna-Maria, Pauliina, Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti