torstai 23. huhtikuuta 2015

Kuntouttaen kohti SM-kilpailujaTervehdys!
 
Talvi- ja kevätkausi on tavallisesti telinevoimistelussa aika jona opetellaan uusia temppuja ja hiotaan tulevalle kaudelle entistä vaikeampia kilpailusuorituksia.

Ja niin myös minulla oli tarkoitus. Pieni kohtalokas virhe joulukuun harjoituksissa tarkoitti noin neljän kuukauden täyttä taukoa voimisteluliikkeistä, vierailua kirurgin työpöydällä sekä pitkää kuntoutusjaksoa olkapääni saattamiseksi entiseen kuntoonsa :)

Nyt kuitenkin aurinko paistaa Alfan betonibunkkeriinkin. Kuntoutus jatkuu ja varovainen harjoittelu hevosella on aloitettu, tähtäimenä rohkeasti toukokuun SM- kilpailut. Kaikki tietävät että kilpaurheilija haluaa asettaa kovia tavoitteita ja niin myös minäkin. Haluan siis esittää kuntoni näissä kilpailuissa, vaikka takeita kunnosta ei vielä olekaan :) Saan siis itsekin jännittää, että mitä sieltä tulee ja mikä tärkeintä, niin kilpailla ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia, sillä kaikki tulos on ainoastaan plussaa.

Itse olen löytänyt treenitauosta monia hyviä puolia ja pyrin kääntämään kokemukseni positiivisiksi eduiksi tulevissa kilpailuissani. Mahdollisuus peruskuntoni parantamiseen lenkkipolulla on näistä varmasti konkreettisin esimerkki. Toivottavasti moni muukin kuntouttaja on saanut vastaavaa lisäboostia rankasta kuntoutusjaksosta :)

Tähtäimet on jo suunnattu kohti tulevaa ja mieli korkealla tähtään ajatukseni jo syksyn kilpailukauteen.

Vaikeuksien kautta voittoon!

Keväisin terveisin
Juho Kanerva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti