lauantai 10. lokakuuta 2015

Syyskuulumiset!

Heippa!
Terveisiä täältä syksyisestä Porista, jossa peruskuntokausi on nyt lähtenyt kovaa vauhtia käyntiin. Kesän ja viime kevään vammat ovat nyt toivottavasti takanapäin. Ainakaan mitään kipuja ei tunnu ja olo alkaa tuntua vihdoin normaalilta, joten motivaatio on korkealla ja treenit maistuvat. Samalla kun peruskuntokausi on käynnissä, niin kirjoitan myös kauppakorkeakoulun kandidaatin tutkielmaani otsikolla ”Psyykkisen työhyvinvoinnin edistäminen organisaatiomuutoksessa”. Mielenkiintoinen aihe ja yli puolivälissä ollaan jo!

Tällä hetkellä siis harjoittelen kohti lyhyttä hallikautta ja päätähtäimenä tietenkin ensi kesän EM-kilpailut Amsterdamissa ja Olympialaiset Rio De Janeirossa. Jännittävät ajat käsillä. Tärkeintä on pysyä vuosi terveenä. Harjoittelua tulee tehtyä paljon ja kovaa, mutta se täytyy pitää myös järkevänä kehitystä ajatellen, vaikka kovaa treenaaminen onkin hauskinta.

Harjoitteluuni kuuluu tällä hetkellä paljon mäkijuoksuja ja –loikkia, määräintervallivetoja, jonkin verran voimaa sekä hieman nopeutta siellä täällä. Peruskuntokausi onkin siis aikaa, jolloin nopeus ei ole niin pääosassa, vaan keskittyminen on kunnon nostamisessa, jotta kroppa kestää sitten myöhemmin tulevaa tehoharjoittelua paremmin sekä kestää läpi pitkän kilpailukauden.

Tänä vuonna minulla on edessä vielä ainakin kaksi kotimaan leiriä. Seuraava etelän leiri on tammikuun alussa, jolloin vietän reilut kaksi viikkoa Teneriffan auringon alla hioen nopeuskuntoani kohti kilpailukautta.  Palaan teille varmasti myöhemmin leirikuulumisista!

Hyvää alkanutta syyskautta,
Nooralotta 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti