tiistai 12. toukokuuta 2015

Kohti EM-kilpailuja!

Moikka!

Kolme SM-mitalia; yksi Suomen mestaruus ja kaksi hopeamitalia
Viikonloppuna saatiin kisakausi päätettyä hyvillä mielin. Tavoitteena oli yksilöllä sijoittua kahden parhaan joukkoon ja triolla ja ryhmällä Suomen mestaruus, joista valitettavasti vain toinen toteutui.

Perjantaina meillä oli karsinnat, jotka käytiin ainoastaan yksilöiden kesken. Kahdeksan parasta yksilöä pääs finaaliin. Triot ja ryhmät olivat suoraan finaalissa, koska osallistujia oli kahdeksan tai alle. Perjantain suorituksessa ei tapahtunut suurempia mokia, mutta se ei ollut vahvimpia suorituksiani. Siitä huolimatta sain hyvät pisteet ja sijoituin ensimmäiseksi. Lauantain finaaliin oli hyvä päättää kisakausi onnistuneella yksilösuorituksella, joka tällä kertaa riitti toiseen sijaan. Olin hieman pettynyt pisteisiin, jotka laskivat jonkin verran karsintasuorituksesta.  Finaalipäivä oli aika raskas tiukan aikataulun vuoksi, koska suoritukset olivat todella lähekkäin, eikä niiden välissä ehtinyt palautumaan kunnolla. Triolla saimme kultaa, vaikka suoritus ei todellakaan ollut parhaimpia ja ryhmä jäi hopealle muutamien suurien virheiden takia. Loppujen lopuksi kilpailusta jäi hyvä fiilis, koska ensi marraskuussa lähden Portugaliin EM-kilpailuihin edustamaan Suomea yksilöllä, triolla ja ryhmällä!

Tässä linkki yksilön finaalisuoritukseen; 

Fanny Samppa SM 2015 finaalisuoritus


Meillä alkaa nyt kesätreenit, joiden tavoitteena on nostaa kestävyystasoa ja saada ohjelmaan vaikeampia vaikeusosia. Kesäkaudella harjoittelen 7 harjoitusta viikossa, yhteensä noin 20 tuntia. Kesätreenit sisältävät lenkkeilyä, balettia, liikkuvuus-sekä voimaharjoittelua, fysiikkatreeniä sekä tietysti lajiharjoitteita. Kesä-heinäkuussa on kolmen viikon loma, jolloin menen mm. rippikouluun. Kesän tavoitteena on myös EM-kilpailuja varten hioa kilpailuohjelmia parempaan kuntoon sekä nostaa ohjelmien vaikeustasoa.

Hyvää loppukevättä ja kesää kaikille :) 


-Fanny
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti