sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Treenikuulumisia jumppalan 5-salista

Heippa kaikille!

Peruskuntokausi on nyt ohi, ja se tuntui tällä kertaa omalta osaltani hyvin lyhyeltä. Viime syksy jatkui melkein joulukuun loppuun asti sekä kilpailuiden että parin leirin merkeissä. Mielelläni olisin hetken pidempään jatkanut, mutta sain silti hyvin treenattua ja paikat pysyivät kasassa.

Tällä hetkellä elän kilpailuihin valmistavaa kautta, niin omaa kilpailu-ohjelmaa on tullut toistettua hieman enemmän. Vanha tuttu ohjelma sekä musiikki, joten tavoittelen lisää varmuutta ja liikepuhtautta tekemiseeni.

Pientä oireilua on ollut toisessa polvessani, joten pari vkoa olen vältellyt hyppyjä ja muita polvea rasittavia liikkeitä. Nyt on kuitenki tuntunut paremmalta ja ihan täpinöissäni olen taas päässyt pomppuja kokeilemaan.

Viime vkoloppu meni Varalan Urheiluopistolla syödessä ja treenaillessa. Sennuringillä oli maajoukkueleiri la-su, ja harjoituksissa eri kouluttajien vetämänä mm liikkuvuutta, voimaa, akrobatiaa, vaikeusliikkeitä sekä leirin päätös rullaillen foamrollereilla (viikonlopun kivuliain osuus).


Nyt olen myös sen "ensimmäisen koksun" räpiköinyt pois alta, ja vieläpä paremmin kuin mitä odotin. Jee, tästä tie ylöspäin!
Selvennyksenä vielä.. Koksu, eli kokonainen ohjelma alusta loppuun, on senioreilla hyppelemistä huikeat 1,5min 10x10m alueella.
Kuulostaa helpolta, mutta se kauden ensimmäisen kokonaisen tekeminen on ainakin minulle aina yhtä isoa jännitystä ja hapotuksenpelkoa. Lopputulos voi olla joko hyvä tai huono, mutta sisäinen helpotus kuitenkin tulee, sillä sitten ensimmäinen jokatapauksessa tehty;).

Kilpailukausi tosiaan lähestyy jo, ja ensiviikolla meillä onkin 5 salissa ensimmäinen ohjelmien katsastus. Sen jälkeen erinäköistä esiintymistä  ja harkkakisaa..  Kunnes vkolla 13 räjähtää, ja suomen aerobiccarit pääsee loistamaan Cup1 kilpailun merkeissä!


Myöhäisin ystävänpäiväterkuin,
Jenna-Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti