perjantai 21. helmikuuta 2014

Verta, hikeä ja kipeitä lihaksia - ei mikään lomareissu Kalifornian lämmössäEnsimmäisen blogiviestin kunniaksi pieni maistiainen parhaillaan menossa olevalta harjoitusleiriltä täältä San Franciscon kupeesta, Palo Altosta. 

Olemme siis miesten telinevoimistelun maajoukkueringin kanssa Stanfordin yliopiston harjoituskeskuksen ja yliopiston tiloissa harjoittelemassa hieman reilut kaksi viikkoa. Harjoitusolosuhteet on hyvät ja tarkoituksena leirillä on saada kisa- ja sarjakuntoa hiottua tulevaa kilpailukautta varten. Leirin päätteeksi on tarkoitus tehdä joukkuekilpailu Stanfordin yliopistojoukkuetta vastaan. Kilpailussa on mukana myös joukkue ainakin Kanadasta, Japanista ja Norjasta. Tuloksista kuulette sitten myöhemmin…

Kyseistä leiriä on kulunut nyt noin viikko ja harjoituksia on ollut aivan riittävästi. Pääasiassa treenaamme kaksi kolmen tunnin treeniä päivässä. Harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja toistoja on päästy tekemään paljon. Toki lepo on myös tärkeä osa harjoittelua, ja siksi sunnuntain vapaapäivää odotetaankin jo hartaasti :)


                                                            Yliopiston voimistelusali


Tiimiämme ja yliopistorakennuksia

Terveisin 
Juho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti